Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (2.85 secunde)
facturile emise prin autofacturare, operatiunile pentru care se aplica taxare inversa. Declaratiile se completeaza cumulat pe doua coduri de inregistrare in scopuri de TVA ale partenerilor de tranzactii, indiferent daca au fost realizate, cu acelasi partener, operatiuni impozabile cu 9% si operatiuni impozabile cu 19%.
Nu se declara livrarile sau achizitiile pentru care s-a emis bon fiscal, dar nu s-a emis factura, operatiunile cu persoane neinregistrate in scopuri de TVA in Romania, tranzactiile inscrise in facturile emise prin autofacturare si operatiunile pentru care se aplica taxarea inversa.
10 firme s-au inscris in cursa organizata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului pentru desemnarea societatii care se va ocupa de lichidarea voluntara a Menarom.
Vosganian a explicat ca va fi eliminata modalitatea de plata inversa a TVA in cazul constructiilor, pentru ca formula actuala este greoaie pentru firme si reprezinta o amanare a veniturilor pentru bugetul de stat.
"Raportul este de proportionalitate inversa, în sensul ca atunci când judetul Dolj a stat prost din punct de vedere economic, au crescut si restantele bancare", a precizat un bancher din cadrul Raiffeisen Bank Craiova.
Pana pe 15 noiembrie fermierii galateni trebuie sa depuna cererile pentru a beneficia de sprijinul financiar de 200 de lei pe hectar, sumele urmand sa ajunga cu predilectie in buzunarele agricultorilor cu exploatatii mici si mijlocii.
"Comparativ cu preferintele la nivel national, zona Galati acorda o mai mare incredere monedei nationale, situand-o pe locul doi al preferintelor, inaintea euro (la nivel de tara, ordinea este inversa - euro, apoi lei)", a mai spus Roxana Gavrila.
Fermierii mai au la dispozitie cateva saptamani pana la demararea campaniei de depunere a solicitarilor pentru sprijinul pe suprafata. În paralel cu aceasta se va derula si autorizarea la plata pentru anul 2008.
A inceput numaratoarea inversa pentru demararea campaniei de depunere a cererilor de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata.
Elementul central al strategiei de marketing Meriva se dovedeste foarte util in special pentru familiile cu copii mici, deschiderea inversa a portierei spate oferind posibilitatea parintilor de a isi supraveghea mai bine odraslele atunci cand intra in masina.
Elementul central al strategiei de marketing Meriva se dovedeste foarte util in special pentru familiile cu copii mici, deschiderea inversa a portierei spate oferind posibilitatea parintilor de a isi supraveghea mai bine odraslele atunci cand intra in masina.
Numaratoarea inversa a inceput. Autorii acestui dezastru o simt. De aceea dau din colt in colt. De aceea dau vina unii pe altii.
Numaratoarea inversa este in plina desfasurare. Numai ca, in loc sa cream urgent un comitet national de criza pentru noua criza, nu numai pentru cea de sistem prin care oricum trece Romania, ar trebui ca cei responsabili sa inteleaga ce se intampla.
In consecinta se creeaza o "piramida inversa" a exploatarii sociale: o clasa din ce in ce mai mare de politruci si securisti paraziteaza pe o clasa din ce in ce mai mica a celor care incearca sa produca ceva.
Exista si o problema de cauzalitate inversa. Rapoartele datorie pe PIB au tendinta sa creasca in tarile care cunosc dificultati economice.
A scazut importul Daca la exporturi judetul sta bine, in cazul importurilor, pe primele noua luni ale anului situatia este inversa fata de anul trecut.
A disparut domeniul comertului cu cereale, dupa ce anul trecut s-a introdus ca masura temporara taxarea inversa, astfel incat nu se mai plateste TVA la tranzactiile cu cereale si cu plante tehnice.
Dupa ce Georgiana Druga a facut scandal, compania a facut operatiunea inversa. "Nu mi-a venit sa cred. Am fost la un centru de relatii cu clientii, unde mi s-a confirmat ca facturile incasate pentru radio-tv au fost stornate (anulate - n.r.)", a relatat Georgiana Druga.
"Sumele declarate sunt mai mari pe primele trei luni ale acestui an fata de perioada similara din 2011, ceea ce arata ca a inceput o revigorare a activitatii economice incepand cu acest an, pe de o parte, iar pe de alta parte, incep sa aiba efect masurile de combatere a evaziunii fiscale, in special in zona TVA-ului, prin taxarea inversa la cereale.
Situatia se va inversa la finalul zilelor libere, cand aglomeratia se muta dinspre statiunile montane spre Bucuresti. O astfel de solutie de reducere a aglomeratiei a fost implementata rapid in Bulgaria, dupa ce a crescut volumul de trafic Giurgiu-Varna, pe partea de munte.
google-analytics.com